DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21453

Название: Сік яблучно-апельсиновий з додаванням екстрактів нетрадиційної рослинної сировини
Другие названия: Apple-orange with added extracts of plant material unconventional
Авторы: Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Жукова, Наталія Вікторівна
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Zhukova, Natalia
Ключевые слова: рослинна сировина
екстракт
сік
экстракт
растительное сырье
сок
juice
extract
herbs
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Арпуль, О. В. Сік яблучно-апельсиновий з додаванням екстрактів нетрадиційної рослинної сировини / О. М. Усатюк, О. В. Арпуль, Н. В. Жукова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 96-97.
Краткий осмотр (реферат): Цінність рослинної сировини визначається комплексом біологічно активних речовин, зокрема їхнім якісним і кількісним складом, синергізмом та антагонізмом дії, а також високим ступенем засвоєння людським організмом. Використання екстрактів, як джерела біологічно активних речовин рослинної сировини, для збагачення свіжовичавлених соків в умовах закладів ресторанного господарства є перспективним напрямом наукових досліджень. Ценность растительного сырья определяется комплексом биологически активных веществ, в частности их качественным и количественным составом, синергизмом и антагонизмом действия, а также высокой степенью усвоения человеческим организмом. Использование экстрактов, как источника биологически активных веществ растительного сырья для обогащения свежевыжатых соков в условиях заведений ресторанного хозяйства является перспективным направлением научных исследований. The value of the plant material determined by a complex of biologically active substances, including their qualitative and quantitative composition, synergy and antagonism action and a high degree of assimilation by the body. Using extracts as a source of biologically active substances plant material for enrichment freshly squeezed juice in terms of institutions restaurant industry is a promising area of research.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21453
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
28.pdf117,73 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback