Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21473
Title: Про формування стратегії сталого розвитку підприємств харчової промисловості в умовах глобальної конкуренції
Authors: Соломка, Ольга Миколаївна
Keywords: формування стратегії
конкуренція
харчова промисловість
food industry
strategy formation
competition
кафедра економічної теорії
Issue Date: 2013
Citation: Соломка, О. М. Про формування стратегії сталого розвитку підприємств харчової промисловості в умовах глобальної конкуренції / О. М. Соломка // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2013 р. : тези доповідей. – К.: НУХТ, 2013. – Режим доступу : http://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdf
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21473
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
63.pdf106.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.