Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21476
Title: Якість як основа конкурентоспроможності
Authors: Занозовська, Оксана Григорівна
Keywords: конкурентоспроможності
якість
харчова промисловість
competitiveness
quality
food Industry
кафедра міжнародної економіки
Issue Date: 2013
Citation: Занозовська, О. Г. Якість як основа конкурентоспроможності / О. Г. Занозовська // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2013 р. : тези доповідей. – К.: НУХТ, 2013. – Режим доступу : http://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdf
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21476
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52.pdf91.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.