Посилення впливу економічних ризиків на формування сталого розвитку підприємств харчової промисловості в умовах глобалізаційних процесів
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, економічний ризик, підприємство, food industry, enterprise, economic risk, кафедра обліку і аудиту
Бібліографічний опис
Темчишина, Ю. Л. Посилення впливу економічних ризиків на формування сталого розвитку підприємств харчової промисловості в умовах глобалізаційних процесів / Ю. Л. Темчишина // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2013 р. : тези доповідей. – К.: НУХТ, 2013. – Режим доступу : https://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdf