Посилення впливу економічних ризиків на формування сталого розвитку підприємств харчової промисловості в умовах глобалізаційних процесів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, економічний ризик, підприємство, food industry, enterprise, economic risk, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Темчишина, Ю. Л. Посилення впливу економічних ризиків на формування сталого розвитку підприємств харчової промисловості в умовах глобалізаційних процесів / Ю. Л. Темчишина // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2013 р. : тези доповідей. – К.: НУХТ, 2013. – Режим доступу : https://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdf