Використання можливостей математичного пакета MathCAD при рішенні рецептурних задач
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто проектування багатокомпонентних харчових продуктів з найменшою енергетичною цінністю засобами пакета MathCAD.
Reviewed the design of multicomponent food products with the lowest energy value by means of MathCAD.
Опис
Ключові слова
кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, MathCAD, рецептурна задача, математична модель, проектування багатокомпонентних харчових продуктів, prescription problem, mathematical model, design of multi-component food products
Бібліографічний опис
Сєдих, О. Л. Використання можливостей математичного пакета MathCAD при рішенні рецептурних задач / О. Л. Сєдих // Інформаційні технології — 2015 : зб. тез ІІ Української конференції молодих науковців, 28–29 трав. 2015 р., м. Київ / Київ. ун-т ім. Б. Грінченка. — К. : Київ. ун-т ім. Б. Грінченка, 2015. — С. 141-145.