Використання можливостей математичного пакета MathCAD при рішенні рецептурних задач

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто проектування багатокомпонентних харчових продуктів з найменшою енергетичною цінністю засобами пакета MathCAD. Reviewed the design of multicomponent food products with the lowest energy value by means of MathCAD.

Опис

Ключові слова

кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, MathCAD, рецептурна задача, математична модель, проектування багатокомпонентних харчових продуктів, prescription problem, mathematical model, design of multi-component food products

Бібліографічний опис

Сєдих, О. Л. Використання можливостей математичного пакета MathCAD при рішенні рецептурних задач / О. Л. Сєдих // Інформаційні технології — 2015 : зб. тез ІІ Української конференції молодих науковців, 28–29 трав. 2015 р., м. Київ / Київ. ун-т ім. Б. Грінченка. — К. : Київ. ун-т ім. Б. Грінченка, 2015. — С. 141-145.