DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21511

Название: Яблучний порошок як добавка для підвищення харчової цінності карамелі
Другие названия: Apple powder as an additive to improve the nutritional value of caramel
Авторы: Шульга, Оксана Сергіївна
Шульга, Сергій Іванович
Каменчук, Тетяна Вікторівна
Shulga, Oksana
Shulga, Serhij
Kamenchuk, Tatiana
Ключевые слова: яблучний порошок
харчова цінність
карамель
пищевая ценность
яблочный порошок
apple powder
nutritional value
caramel
кафедра харчової хімії
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Шульга, О. С. Яблучний порошок як добавка для підвищення харчової цінності карамелі / О. С. Шульга, Т. В. Каменчук, С. І. Шульга // Ukrainian food journal. – 2012. - № 2. – С. 59-61.
Краткий осмотр (реферат): Проведені експериментальні дослідження щодо можливості використання яблучного порошку у виробництві карамелі. Використання яблучного порошку для виробництва карамелі дозволить не лише підвищити харчову цінність готового виробу за рахунок пектинових та мінеральних речовин, а також дозволить не використовувати синтетичні ароматичні, барвні та смакові речовини у виробництві карамелі. Встановлено оптимальне дозування яблучного порошку для виготовлення карамелі. Проведенные экспериментальные исследования по возможности использования яблочного порошка в производстве карамели. Использование яблочного порошка для производства карамели позволит не только повысить пищевую ценность готового изделия за счет пектиновых и минеральных веществ, а также позволит не использовать синтетические ароматические, красящие и вкусовые вещества в производстве карамели. Установлено оптимальную дозировку яблочного порошка для изготовления карамели. Experimental study on the possibility of using apple powder in the production of caramel. Using apple caramel powder production will not only increase the nutritional value of the finished product by pectin and minerals, and will not use synthetic flavoring, coloring and flavoring substances in the production of caramel. The optimal dosage apple powder for making caramel.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21511
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
13.pdf723,92 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback