DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21577

Название: Сценарне управління технологічними процесами приготування пива
Другие названия: The scenario process control brewing
Авторы: Романов, Микола Сергійович
Кишенько, Василь Дмитрович
Ладанюк, Анатолій Петрович
Romanov, Mykola
Kyshenko, Vasil
Ladanyuk, Anatoly
Ключевые слова: сценарний підхід
оптимізація процесу пивоваріння
мережа Петрі
когнітивне моделювання
сценарный подход
оптимизация процесса пивоварения
сеть Петри
когнитивное моделирование
scenario approach
optimization brewing process
petri nets
cognitive modeling
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Романов, М. С. Сценарне управління технологічними процесами приготування пива / М. С. Романов, В. Д. Кишенько, А. П. Ладанюк // Східно-європейський університет передових технологій. – 2015. - № 2/3(74). – C. 49–55.
Краткий осмотр (реферат): У статті сформульована задача керування основними технологічними процесами виробництва пива з точки зору сценаріїв оптимізації показників якості, ефективності використання матеріальних та енергетичних ресурсів та продуктивності виробництва. На основі лінгвістичної апроксимації змінних за результатами проведеного експертного опитування створено сценарії керування технологічним комплексом пивзаводу та наведена реалізація А-сценарію управління пивзаводом. The article formulated the main task of the control process of beer production scenarios in terms of optimization of quality, efficiency of material and energy resources and productivity. On the basis of linguistic variables approximating the results of the expert survey established technological complex management scenarios and provided implementation brewery A brewery-management scenario. В статье сформулирована задача управления основными технологическими процессами производства пива с точки зрения сценариев оптимизации показателей качества, эффективности использования материальных и энергетических ресурсов и производительности производства. На основе лингвистической аппроксимации переменных по результатам проведенного экспертного опроса созданы сценарии управления технологическим комплексом пивзавода и приведена реализация А-сценария управления пивзаводом.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21577
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
40458-81784-1.pdf489,47 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback