DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21603

Название: Удосконалення сортових помелів пшениці
Другие названия: Improvement of high-quality grindings of wheat
Авторы: Ільчук, Віктор Борисович
Дмитрук, Євген Адамович
Єремеєва, Олена Анатоліївна
Харченко, Євген Іванович
Harchenko, Evgeniy
Eremeeva, Elena
Ilchuk, Viktor
Dmitruk, Eugen
Ключевые слова: борошно
загальний добуток
сортовий помел
общее извлечение
мука
сортовой помол
flour
the general extraction
high-quality grinding
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Удосконалення сортових помелів пшениці / Є. А. Дмитрук, В. Б. Ільчук, Є. І. Харченко, О. А. Єремеєва // Хранение и переработка зерна. - 2014. - № 5. – С. 57-59.
Краткий осмотр (реферат): В статті наведено результати досліджень зміни загального добутку продуктів подрібнення на вихід круподунстових продуктів помелу І драної системи. Показано кумулятивні криві білості борошна сортового помелу пшениці. В статье приведены результаты исследования изменения общего извлечения продуктов измельчения на выход круподунстовых продуктов помола I драной системы. Показаны кумулятивные кривые белизны муки сортового помола пшеницы. In clause results of research of change of the general extraction of products of crushing on an output break dunsts products of grinding I of torn system are resulted. Are shown cumulative curve whiteness flours of a high-quality grinding of wheat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21603
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
9.pdf122,29 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback