DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21612

Название: Дослідження стабільності роботи борошномельного заводу
Другие названия: Research of stability robots of a flour-grinding factory
Авторы: Дмитрук, Євген Адамович
Ільчук, Віктор Борисович
Харченко, Євген Іванович
Романенко, Олександр Петрович
Dmitruk, Eugen
Ilchuk, Viktor
Harchenko, Evgeniy
Romanenko, Oleksandr
Ключевые слова: білість
подрібнення
тривалість помелу
измельчение
белизна
длительность помола
whiteness
crushing
duration of a grinding
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Дослідження стабільності роботи борошномельного заводу / Є. А. Дмитрук, В. Б. Ільчук, Є. І. Харченко, О. П. Романенко, І. С. Семенець // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 6. – С. 38-39.
Краткий осмотр (реферат): В статті наведено результати досліджень кінетики виходу та якості борошна борошномельного заводу сортового помелу пшениці. В статье приведены результаты исследования кинетики выхода и качества муки мукомольного завода сортового помола пшеницы.In clause results of research кинетики an output and quality of a flour of a flour-grinding factory of a high-quality grinding of wheat are resulted
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21612
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
11.pdf102,16 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback