DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Монографії, підручники, навчальні посібники >
Навчальні посібники >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21631

Название: Автоматизація виробничих процесів харчових технологій
Другие названия: Automation of production processes of food technology
Авторы: Гончаренко, Борис Миколайович
Goncharenko, Boris
Ладанюк, Анатолій Петрович
Ladanyuk, Anatoly
Ключевые слова: теорія автоматичного регулювання
керування
об’єкт
системний аналіз
синтез керування
лінійність-нелінійність
математична модель
передавальна функція
алгоритм керування
оптимізація
критерій
стійкість
якість
теория автоматического регулирования
управление
объект
системный анализ
синтез управления
линейность-нелинейность
математическая модель
передаточная функция
алгоритм управления
оптимизация
критерий
устойчивость
качество
theory of automatic regulation
control
object
system analysis
synthesis control
linearity
nonlinearity
mathematical model
transfer function
control algorithm
optimization criterion
stability
quality
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Гончаренко, Б. М. Автоматизація виробничих процесів харчових технологій : підручник / Б. М. Гончаренко, А. П. Ладанюк. – К. : НУХТ, 2014. – 530 с.
Краткий осмотр (реферат): Наведені методи лінійної теорії автоматичного регулювання (ТАР) та сучасної теорії автоматичного керування (ТАК), які застосовуються при розробленні систем автоматизації технологічних процесів харчових виробництв.Розглянуті методи вимірювань технологічних параметрів та забезпечення їхньої точності. Наведені бібліографічні посилання відображають основні напрямки і методи, які використовуються останнім часом при розробленні сучасних автоматизованих систем керування та при синтезі відповідних керувальних діянь Приведены методы линейной теории автоматического регулирования (ТАР) и современной теории автоматического управления (ТАУ), которые применяются при разработке систем автоматизации технологических процессов пищевых производств. Рассмотрены методы измерений технологических параметров и обеспечения их точности. Приведенные библиографические ссылки отражают основные направления и методы, используемые в последнее время при разработке современных автоматизированных систем управления и при синтезе соответствующих управляющих воздействий Bringing the methods of linear control theory (LCT) and modern control theory (MCT), which are used in the development of process automation systems of food production. The methods of measurement of process parameters and to ensure their accuracy. These bibliographic references reflect the basic directions and methods used in recent years in the development of modern automated control systems and the synthesis of the corresponding control actions
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21631
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:

File Description SizeFormat
tmp931.pdf2,09 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback