Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21756
Title: Виробничий травматизм на робочих місцях підприємств харчової промисловості України
Authors: Євтушенко, Ольга Володимирівна
Сірик, Аліна Олегівна
Породько, Петро Вікторович
Крюковська, Тетьяна Олександрівна
Keywords: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
безпека
праця
травматизм
ризик
safety
work
injuries
risk
Issue Date: 2015
Citation: Виробничий травматизм на робочих місцях підприємств харчової промисловості України / О. В. Євтушенко, А. О. Сірик, П. В. Породько, Т. О. Крюковська // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : IV міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 8 вересня 2015 р. / Національний університет харчових технологій; Міністерство освіти і науки України – К. : НУХТ, 2015. – С. 186.
Abstract: Представлено дослідження умов праці, причин та обставин виробничого травматизму, що дозволило розробити й обґрунтувати ефективні способи запобігання та зниження ризику травми в харчовій промисловості. Presented study of working conditions, the causes and circumstances of occupational injuries that allowed to develop and prove effective ways to prevent and reduce the risk of injury to the food industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21756
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf42.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.