Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21798
Title: Динаміка зміни показників сировини рослинного походження під час зберігання в охолодженому стані
Authors: Лехнівська, Світлана Василівна
Хижняк, Віроніка Віталіївна
Жеплінська, Марія Михайлівна
Бессараб, Олександр Семенович
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: зберігання
яблука
топінамбур
storage
apples
jerusalem artichokes
кафедра технології консервування
Issue Date: 2015
Citation: Динаміка зміни показників сировини рослинного походження під час зберігання в охолодженому стані / С. В. Лехнівська, В. В. Хижняк, М. М. Жеплінська, О. С. Бессараб, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 Міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23–24 квіт. 2015 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 1. - С. 246.
Abstract: В роботі наведено результати зберігання яблук та топінамбура протягом двох місяців в умовах понижених температур. На основі аналізу отриманих результатів встановлені оптимальні параметри зберігання яблук та топінамбура. This paper presents the results of artichoke and apple storage for two months under conditions of low temperature. Based on the analysis of the results set optimal parameters storage apples and artichoke.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21798
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15 04 01 Shutyuk 81 MNK NUFT.pdf186.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.