Підвищення ефективності роботи машини для формування м'ясних хлібів
Вантажиться...
Дата
1994
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень основних напрямків підвищення ефективності роботи формувальної машини, викладено раціональні величини вакуумування фаршу та його нагнітання в форми.
The results of studies of key areas of improving the efficiency of the molding machine, set out the rational values of vacuum stuffing and forcing him into shape.
The results of studies of key areas of improving the efficiency of the molding machine, set out the rational values of vacuum stuffing and forcing him into shape.
Опис
Ключові слова
підвищення ефективності, формувальна машина, м'ясний хліб, improved, molding machine, meat loaves, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Орлов, Л. О. Підвищення ефективності роботи машини для формування м'ясних хлібів / Л. О. Орлов, В. Л. Яровий, М. Г. Янковий // Пищевая промышленность. - 1995. - Вып. 40.