Підвищення ефективності роботи машини для формування м'ясних хлібів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1994

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень основних напрямків підвищення ефективності роботи формувальної машини, викладено раціональні величини вакуумування фаршу та його нагнітання в форми.
The results of studies of key areas of improving the efficiency of the molding machine, set out the rational values ​​of vacuum stuffing and forcing him into shape.

Опис

Ключові слова

підвищення ефективності, формувальна машина, м'ясний хліб, improved, molding machine, meat loaves, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Орлов, Л. О. Підвищення ефективності роботи машини для формування м'ясних хлібів / Л. О. Орлов, В. Л. Яровий, М. Г. Янковий // Пищевая промышленность. - 1995. - Вып. 40.

Зібрання