Методи визначення та порядок застосування звичайних цін на підприємствах м’ясопереробної галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

м’ясопереробна галузь, meat processing industry, ціна, price, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Драган, А. Д. Методи визначення та порядок застосування звичайних цін на підприємствах м’ясопереробної галузі / А. Д. Драган // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 травня 2015 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2015. – С. 103-105.