Маркетинг у галузях і сферах діяльності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Конспект лекцій призначений для вивчення теоретичних і практичних засад здійснення ефективної маркетингової діяльності у сферах матеріального та нематеріального виробництва, в тому числі у торговельній, туристичній сфері, в індустрії гостинності, у сфері народних ремесел та промислів, в банківській сфері та у сфері агробізнесу. Lecture Course is designed to study the theoretical and practical bases of effective marketing activities in the fields of material and non-material production, including in trade, tourism sector, in the hospitality industry, in the crafts and trades, banking and agribusiness.

Опис

Ключові слова

маркетинг, маркетинг сфери послуг, споживчий маркетинг, marketing, marketing in the sphere of services, consumers' marketing, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Ткачук, С. В. Маркетинг у галузях і сферах діяльності : конспект лекцій для студ. напрямів підготовки 6.030507 "Маркетинг", 6.030302 "Реклама та зв’язки з громадськістю" (у харчовій промисловості) денної та заочної форм навч. / С. В. Ткачук, В. О. Стахурський. – К. : НУХТ, 2015. – 148 с.