Екологічний менеджмент в готельному господарстві
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В сучасних економічних умовах для деяких українських підприємств готельної галузі характерним є низька конкурентоспроможність, яка викликана певними об'єктивними і суб'єктивними причинами. Об'єктивними причинами є фактори зовнішнього середовища. Суб'єктивними причинами є внутрішні фактори, пов'язані із орієнтацією підприємства, системою менеджменту, системою постачання, виробництва та збуту, організаційною культурою тощо.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, готельне господарство, конкурентоспроможність, екологічний менеджмент, hotel industry, competitiveness, environmental management, гостиничное хозяйство, конкурентоспособность, экологический менеджмент
Бібліографічний опис
Плаксієнко, В. Д. Екологічний менеджмент в готельному господарстві / В. Д. Плаксієнко, О. С. Павлюченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 40-41.