DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21950

Название: Екологічний менеджмент в готельному господарстві
Другие названия: Environmental management in the hotel industry
Авторы: Плаксієнко, Вікторія Дмитрівна
Павлюченко, Олена Станіславівна
Plaksiyenko, Victoria
Pavliuchenko, Elena
Ключевые слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
готельне господарство
конкурентоспроможність
екологічний менеджмент
hotel industry
competitiveness
environmental management
гостиничное хозяйство
конкурентоспособность
экологический менеджмент
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Плаксієнко, В. Д. Екологічний менеджмент в готельному господарстві / В. Д. Плаксієнко, О. С. Павлюченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 40-41.
Краткий осмотр (реферат): В сучасних економічних умовах для деяких українських підприємств готельної галузі характерним є низька конкурентоспроможність, яка викликана певними об'єктивними і суб'єктивними причинами. Об'єктивними причинами є фактори зовнішнього середовища. Суб'єктивними причинами є внутрішні фактори, пов'язані із орієнтацією підприємства, системою менеджменту, системою постачання, виробництва та збуту, організаційною культурою тощо. В современных экономических условиях для некоторых украинских предприятий гостиничной отрасли характерно низкая конкурентоспособность, которая вызвана определенными объективными и субъективными причинами. Объективными причинами являются факторы внешней среды. Субъективными причинами являются внутренние факторы, связанные с ориентацией предприятия, системой менеджмента, системой снабжения, производства и сбыта, организационной культурой и т. In the current economic conditions for some Ukrainian enterprises hotel industry is characterized by low competitiveness, which is caused by certain objective and subjective reasons. Objective causes are environmental factors. Subjective reasons are internal factors related to the orientation enterprise system management, supply chain, production and marketing, organizational culture and so on.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21950
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
6.pdf89,5 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback