DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21964

Название: Шляхи підвищення рівня обслуговування в закладах ресторанного господарства
Другие названия: Ways to improve service levels in institutions restaurant industry
Авторы: Назаренко, Наталя Юріївна
Павлюченко, Олена Станіславівна
Nazarenko, Natalia
Pavliuchenko, Elena
Ключевые слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
обслуговування
ресторанне господарство
подача страв
обслуживание
ресторанное хозяйство
подача блюд
feed meals
restaurant management
service
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Назаренко, Н. Ю. Шляхи підвищення рівня обслуговування в закладах ресторанного господарства / Н. Ю. Назаренко, О. С. Павлюченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 89-91.
Краткий осмотр (реферат): Швидке обслуговування клієнтів, обмежена кількість страв в меню та демократичні ціни виходять на перший план. Реструктуризація ресторанного господарства спричинила зменшення кількості ресторанів та значне зростання чисельності закладів швидкого обслуговування. Ключовими поняттями нашого часу стали напівфабрикати, кафе з самообслуговуванням і фаст-фуд. Rapid customer service, a limited number of dishes on the menu and reasonable prices come to the fore. Restructuring restaurant industry caused decrease in the number of restaurants and a significant increase in the number of fast service. The key concepts of our time were semi self-service cafes and fast food. Быстрое обслуживание клиентов, ограниченное количество блюд в меню и демократичные цены выходят на первый план. Реструктуризация ресторанного хозяйства вызвала уменьшение количества ресторанов и значительный рост численности заведений быстрого обслуживания. Ключевыми понятиями нашего времени стали полуфабрикаты, кафе с самообслуживанием и фаст-фуд.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21964
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
30.pdf94,97 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback