Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21964
Title: Шляхи підвищення рівня обслуговування в закладах ресторанного господарства
Authors: Назаренко, Наталя Юріївна
Павлюченко, Олена Станіславівна
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
обслуговування
ресторанне господарство
подача страв
обслуживание
ресторанное хозяйство
подача блюд
feed meals
restaurant management
service
Issue Date: 2012
Citation: Назаренко, Н. Ю. Шляхи підвищення рівня обслуговування в закладах ресторанного господарства / Н. Ю. Назаренко, О. С. Павлюченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 89-91.
Abstract: Швидке обслуговування клієнтів, обмежена кількість страв в меню та демократичні ціни виходять на перший план. Реструктуризація ресторанного господарства спричинила зменшення кількості ресторанів та значне зростання чисельності закладів швидкого обслуговування. Ключовими поняттями нашого часу стали напівфабрикати, кафе з самообслуговуванням і фаст-фуд.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/21964
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30.pdf94.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.