Феноменологічні підходи в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В публікації наведено інформацію щодо особливостей застосування феноменологічних підходів в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження. Обгрунтовується програма досліджень, оцінка можливостей і розробка технологій стабілізації спаржі та похідних її переробки. This publication provides information on the specifics of the application of phenomenological approaches in the development of technologies stabilization plant products. Substantiates research program, the capability and technology development and stabilization asparagus processed derivatives

Опис

Ключові слова

кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, спаржа, стабілізація, фізичні впливи, asparagus, stabilization, physical influences

Бібліографічний опис

Гонта, І. А.Феноменологічні підходи в розробках технологій стабілізації продукції рослинного походження / І. А. Гонта, І. Ф. Максименко, С. М. Мироненко // Харчова промисловість. – К. : НУХТ, 2014. - № 16. – С. 66-72.

Зібрання