Технічне регулювання якості та безпечності соняшникової олії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Рослинні олії володіють багатьма унікальними корисними якостями. Соняшникову олію широко використовують як продукт харчування в натуральному вигляді. Vegetable oils have many unique useful qualities. Sunflower oil is widely used as food in its natural form.

Опис

Ключові слова

харчова цінність, соняшникова олія, жири, nutritional value, sunflower oil, fats, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Петруша, О. О. Технічне регулювання якості та безпечності соняшникової олії / О. О. Петруша, О. Федоренко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 163-164.