DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22037

Название: Розроблення технології харчових добавок з р-вітамінною активністю
Другие названия: Technology development of food supplements with p-vitamin activity
Авторы: Грабовська, Олена Вячеславівна
Бондаренко, Світлана Петрівна
Парняков, Олексій Сергійович
Grabovska, Olena
Bondarenko, Svetlana
Parnyakov, Alexey
Ключевые слова: кафедра харчової хімії
кафедра технології цукру і підготовки води
флавоноїди
р-вітамінна активність
харчові добавки
nutritional supplements
flavonoids
P-vitamin activity
пищевые добавки
р-витаминная активность
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Грабовська, О. В. Розроблення технології харчових добавок з р-вітамінною активністю / О. В. Грабовська, С. П. Бондаренко, О. С. Парняков // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 270-272.
Краткий осмотр (реферат): При моделюванні складу їжі збагачення продуктів біологічно активними речовинами є актуальною проблемою. Особливий інтерес викликають похідні кисневмісних гетероциклів, які є одним з найпоширеніших класів природних сполук - флавоноїдів. При моделировании состава пищи обогащения продуктов биологически активными веществами является актуальной проблемой. Особый интерес вызывают производные кислородсодержащих гетероциклов, которые являются одним из самых распространенных классов природных соединений - флавоноидов. When modeling the food fortification of biologically active substances is an urgent problem. Of particular interest are derivatives of heterocyclic oxygen, which is one of the most common classes of natural compounds - flavonoids.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22037
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
98.pdf100,92 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback