Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Title: Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів
Authors: Орлов, Леонід Олексійович
Яровий, Володимир Леонідович
Янковий, Микола Григорович
Keywords: м'ясний хліб
фарш
реологічна характеристика
готовий продукт
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
meat loaves
stuffing
rheological characteristics
finished product
Issue Date: 1994
Citation: Орлов, Л. О. Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів / Л. О. Орлов, В. Л. Яровий, М. Г. Янковий // Харчова промисловість. – 1994. - Вип. 42.
Abstract: Наведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.
The basic formula for determining the rheological characteristics of ground beef. Features of the formation of meat loaves under pressure. Grounded conclusions about the basic structural and mechanical properties of meat, which depend on the quality of the finished product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
viznathennia.pdf96.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.