Інноваційні тенденції гастрономічного туризму

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Одним з перспективних напрямків розвитку ринку туристичних послуг є гастрономічний туризм - вид туризму, пов'язаний з ознайомленням і дегустацією національних кулінарних традицій країн світу, є синтезом екології, культури і виробництва. One of the perspective directions of the tourist market is gastronomic tourism - a type of tourism associated with the review and tasting of national culinary traditions of the world, is a synthesis of ecology, culture and industry.

Опис

Ключові слова

кафедра туристичного та готельного бізнесу, інновації, кулінарні традиції, гастрономічний туризм, gastronomic tourism, culinary traditions, innovations

Бібліографічний опис

Карпчук, В. І. Інноваційні тенденції гастрономічного туризму / В. І. Карпчук, Ю. І. Сологуб // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 348-350.