Інноваційні тенденції гастрономічного туризму
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Одним з перспективних напрямків розвитку ринку туристичних послуг є гастрономічний туризм - вид туризму, пов'язаний з ознайомленням і дегустацією національних кулінарних традицій країн світу, є синтезом екології, культури і виробництва.
One of the perspective directions of the tourist market is gastronomic tourism - a type of tourism associated with the review and tasting of national culinary traditions of the world, is a synthesis of ecology, culture and industry.
Опис
Ключові слова
кафедра туристичного та готельного бізнесу, інновації, кулінарні традиції, гастрономічний туризм, gastronomic tourism, culinary traditions, innovations
Бібліографічний опис
Карпчук, В. І. Інноваційні тенденції гастрономічного туризму / В. І. Карпчук, Ю. І. Сологуб // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 348-350.