Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, сonfectionery products, харчові волокна, fiber, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами / О. С. Кобець, С. В. Олійник, В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 195-196.