DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22116

Название: Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами
Другие названия: Alternative sources of enrichment of flour confectionery food fibers
Авторы: Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
Kobets (Zadorozhnia), Elena
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Доценко, Віктор Федорович
Dotsenko, Viktor
Олійник, Сергій Валентинович
Oleinik, Sergey
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия
сonfectionery products
харчові волокна
пищевые волокна
fiber
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами / О. С. Кобець, С. В. Олійник, В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 195-196.
Краткий осмотр (реферат): В Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. В Украине с каждым годом ухудшается состояние здоровья населения. Одной из главных причин этого является несбалансированное и несвоевременное питание, что приводит к дефициту белка, витаминов и минеральных элементов в человеческом организме. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22116
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1.09 OLEYNIK.pdf251,98 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback