Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі.
In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.
Опис
Ключові слова
борошняні кондитерські вироби, сonfectionery products, харчові волокна, fiber, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами / О. С. Кобець, С. В. Олійник, В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 195-196.