DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22125

Название: Feasibility of using dry extracts of tea in the food industry
Другие названия: Доцільність використання сухих екстрактів чаю в харчовій промисловості
Авторы: Rubanka, Katherine
Terletska, Vita
Zinchenko, Inna
Falendysh, Natalia
Рубанка, Катерина Володимирівна
Терлецька, Віта Альбертівна
Зінченко, Інна Миколаївна
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Ключевые слова: tea
extracts
vitamins
minerals
чай
екстракти
вітаміни
мінеральні речовини
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
экстракты
витамины
минеральные вещества
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Rubanka, E. Feasibility of using dry extracts of tea in the food industry / E. Rubanka, V. Terletskaya, I. Zinchenko, N. Falendysh // Innovative technologies for production of functional foods : International scientific-practical conference, April, 2015. – Kutaisi: Akaki Tsereteli State University, 2015. – Р. 139–141.
Краткий осмотр (реферат): The article is devoted for the use of extracts as a source o f biologically active substances in food products balanced on vitamins and minerals. Quantitative changes o f the content o f water-soluble vitamins and minerals o f green and black tea in the production o f dry tea extracts have been ascertained.Стаття присвячена питанню використання екстрактів чаю, як джерела біологічно активних речовин, у харчових продуктах, збалансованих за вмістом вітамінів і мінеральних речовин. Встановлені кількісні зміни вмісту водорозчинних вітамінів і мінеральних речовин чаю зеленого і чорного при виробництві сухих екстрактів чаю.Статья посвящена вопросу использования экстрактов чая, как источника биологически активных веществ, в пищевых продуктах, сбалансированных по содержанию витаминов и минеральных веществ. Установлены количественные изменения содержания водорастворимых витаминов и минеральных веществ чая зеленого и черного при производстве сухих экстрактов чая.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22125
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
MKzimfoudtye.pdf2,42 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback