DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22183

Название: Вплив хмелю на активність мікрофлори хліба
Другие названия: The influence of hop on the activity of bread microbial population
Авторы: Рак, Валентина Петрівна
Ганжа, Марина Іванівна
Ірха, Юлія Олександрівна
Грегірчак, Наталія Миколаївна
Юрчак, Віра Гаврилівна
Rak, Valentina
Hanzha, Marina
Irkha, Yulia
Gregirchak, Natalia
Yurchak, Vera
Ключевые слова: молочно – кислі бактерії
дріжджі
небажана мікрофлора
закваски
активність мікрофлори
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра біотехнології і мікробіології
lactic-acid bacteria
yeast
junk microbial population
leaven
microbial population activity
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Вплив хмелю на активність мікрофлори тіста / В. П. Рак, М. І. Ганжа, Ю. О. Ірха, Н. М. Грегірчак, В. Г. Юрчак // Інноваційні енерго- й рерсозберігаючі технології та обладнання в хлібопекарській, кондитерській, макаронній, харчоконцентратній і зернопереробній галузях харчової промисловості : міжнародна науково – практична конференція. – К. : НУХТ, 2008. – С. 11–12.
Краткий осмотр (реферат): Встановлено, що хміль у кількості 0,04 – 0,08 % до маси борошна знижує активність молочнокислих бактерій у заквасках, знижує їх кислотність. На активність пресованих дріжджів хміль у вказаній кількості практично не впливає, але пригнічує розвиток сторонньої мікрофлори.Установлено, что хмель у количестве 0,04 – 0,08 % к массе муки снижает активность молочнокислых бактерий в заквасках, снижает их кислотность. На активность прессованных дрожжей хмель в указанном количестве практически не влияет, но угнетает развитие посторонней микрофлоры.It is set that hop at amount 0,04 - 0,08 percent to the weight of flour lower activity of lactic-acid bacteria in leaven, reduces its acidity. In the indicated amount hop does not practically influence on the activity of the pressed yeasts, but it oppresses development of the extraneous microbial population.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22183
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Tyvgvhnamh.pdf356,88 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback