DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2015 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22198

Название: Якість і безпека харчових продуктів
Другие названия: Quality and food safety
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: якість харчових продуктів
безпека харчових продуктів
качество пищевых продуктов
безопасность пищевых продуктов
quality of food
food safety
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Якість і безпека харчових продуктів: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — 373 с.
Краткий осмотр (реферат): Забезпечення населення високоякісними харчовими продуктами є важливою складовою сучасного життя. Однак погіршення екологічних та кліматичних умов, використання в сільському господарстві великої кількості мінеральних добрив, гормонів та антибіотиків, складність і многостадийность виробництва харчових продуктів створюють небезпеку їх забруднення мікробіологічними патогенами; залишками пестицидів; харчовими добавками; важкими металами, стійкими органічними забруднювачами, гормонами, антибіотиками і т.д. Обеспечение населения высококачественными пищевыми продуктами является важной составляющей современной жизни. Однако ухудшение экологических и климатических условий, использование в сельском хозяйстве большого количества минеральных удобрений, гормонов и антибиотиков, сложность и многостадийность производства пищевых продуктов создают опасность их загрязнения микробиологическими патогенами; остатками пестицидов; пищевыми добавками; тяжелыми металлами, стойкими органическими загрязнителями, гормонами, антибиотиками и т.д. Providing the population with high food is an important component modern life. However, the deterioration of environmental and climatic conditions, the use in agriculture farm large amounts of fertilizers, hormones and antibiotics, and the complexity of a multistage food production would create a risk of microbiological contamination of pathogens; residues pesticides, food additives, heavy metals, persistent organic pollutants, hormones, antibiotics, etc.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22198
Appears in Collections:2015

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Quality and safety15.pdf5,1 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback