Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Назва: Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів
Автори: Орлов, Леонід Олексійович
Яровий, Володимир Леонідович
Янковий, Микола Григорович
Ключові слова: м'ясний хліб
фарш
реологічна характеристика
готовий продукт
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
meat loaves
stuffing
rheological characteristics
finished product
Дата публікації: 1994
Бібліографічний опис: Орлов, Л. О. Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів / Л. О. Орлов, В. Л. Яровий, М. Г. Янковий // Харчова промисловість. – 1994. - Вип. 42.
Короткий огляд (реферат): Наведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.
The basic formula for determining the rheological characteristics of ground beef. Features of the formation of meat loaves under pressure. Grounded conclusions about the basic structural and mechanical properties of meat, which depend on the quality of the finished product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
viznathennia.pdf96.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.