Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОрлов, Леонід Олексійович-
dc.contributor.authorЯровий, Володимир Леонідович-
dc.contributor.authorЯнковий, Микола Григорович-
dc.date.accessioned2012-02-10T11:55:34Z-
dc.date.available2012-02-10T11:55:34Z-
dc.date.issued1994-
dc.identifier.citationОрлов, Л. О. Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів / Л. О. Орлов, В. Л. Яровий, М. Г. Янковий // Харчова промисловість. – 1994. - Вип. 42.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/221-
dc.description.abstractНаведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.uk_UK
dc.description.abstractThe basic formula for determining the rheological characteristics of ground beef. Features of the formation of meat loaves under pressure. Grounded conclusions about the basic structural and mechanical properties of meat, which depend on the quality of the finished product.en_En
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectм'ясний хлібuk_UK
dc.subjectфаршuk_UK
dc.subjectреологічна характеристикаuk_UK
dc.subjectготовий продуктuk_UK
dc.subjectкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняuk_UK
dc.subjectmeat loavesuk_UK
dc.subjectstuffinguk_UK
dc.subjectrheological characteristicsuk_UK
dc.subjectfinished productuk_UK
dc.titleВизначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібівuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
viznathennia.pdf96.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.