DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/222

Название: Перспективи використання насіння льону в технологіях виробництва киселів
Другие названия: Prospects of using flax seed in the technology of jelly
Авторы: Друцька, Вікторія Анатоліївна
Павлюченко, Олена Станіславівна
Ковалевська, Єлизавета Іванівна
Шаран, Лариса Олександрівна
Drutska, Victoria
Sharan, Larisa
Kovalevska, Elizaveta
Pavliuchenko, Elena
Ключевые слова: кисіль
технологія киселів
насіння льону
кисель
технология киселей
семена льна
jelly
technology of jelly
flax seed
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Друцька, В. А. Перспективи використання насіння льону в технологіях виробництва киселів / В. А. Друцька, О. С. Павлюченко, Є. І. Ковалевська, Л. О. Шаран // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7(145). – С. 50-51.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено влив заміни крохмалю у рецептурі киселів насінням льону на органолептичні та реологічні показники готового продукту. Исследовано влияние замены крахмала в рецептуре киселей семенами льна на органолептические и реологические показатели готового продукта. Effect of changing starch by flax seed in jelly recipe on organoleptic and rheological parameters of the finished product has been investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/222
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
flax_seed_jelly.pdf140,57 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback