Застосування ультразвуку для дослідження процесу набухання екструдатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Набухання екструдатів важлива, але мало досліджена характеристика. Запропоновано досліджувати набухання за допомогою ультразвукового методу. Представлено результати дослідження процесу набухання екструдатів пшеничного і картопляного крохмалю при різних співвідношеннях з водою.

Опис

Ключові слова

екструдований крохмаль, набухання, ультразвуковий метод, імпульс, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра фізики, экструдированный крахмал, набухание, ультразвуковой метод, импульс, extrusion starch, swelling, ultrasonic method, impulse

Бібліографічний опис

Застосування ультразвуку для дослідження процесу набухання екструдатів / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, М. В. Лазаренко, В. М. Ковбаса // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2003. – № 14. – С. 57 - 58.

Зібрання