DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22245

Название: Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробів
Другие названия: The importance of dietary fiber in confectionery technology
Авторы: Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
Kobets (Zadorozhnia), Elena
Доценко, Віктор Федорович
Dotsenko, Viktor
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Михайленко, Владлена Сергіївна
Mihaylenko, Vladlen
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия
confectionery products
харчові волокна
пищевые волокна
fiber
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Кобець, О. С. Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробів / О. С. Кобець, В. М. Михайленко, В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 179-182.
Краткий осмотр (реферат): Кондитерські вироби являються одними з найбільш популярних та доступних продуктів харчування у світі. Важливий напрям розвитку виробництва кондитерських виробів - розробка інноваційних технологій, які дозволяють виготовляти конкурентоспроможні продукти, в тому числі і функціонального призначення. Кондитерские изделия являются одними из самых популярных и доступных продуктов питания в мире. Важное направление развития производства кондитерских изделий - разработка инновационных технологий, которые позволяют изготавливать конкурентоспособные продукты, в том числе и функционального назначения. Confectionery products are among the most popular and affordable food in the world. An important direction of production confectionery - developing innovative technologies that produce competitive products, including functional purpose.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22245
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2.09 Mixaylenkoо.pdf184,47 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback