Аспекти калькулювання собівартості продукції у м’ясо-жировому виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Процеси інтернаціоналізації та глобалізації національних економік країн поступово посилюють конкуренцію суб’єктів господарювання на внутрішньому і зовнішньому ринках. The processes of internationalization and globalization of national economies gradually strengthen competition entities in domestic and foreign markets.

Опис

Ключові слова

кафедра обліку і аудиту, собівартість, калькулювання, харчова промисловість, cost, calculation, food industry

Бібліографічний опис

Осадча, Г. Г. Аспекти калькулювання собівартості продукції у м’ясо-жировому виробництві / Г. Г. Осадча // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К.: НУХТ, 2015. – С. 296-298.