DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22395

Название: Галактоманани в харчових технологіях
Другие названия: Galactomannanes in food technology
Авторы: Полумбрик, Максим Олегович
Котляр, Євген Олександрович
Топчій, Оксана Анатоліївна
Topchiy, Oksana
Polumbryk, Maksim
Kotlyar, Eugene
Ключевые слова: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
гелеутворювачі
харчові технології
гідроколоїди
hydrocolloids
heleutvoryuvachi
food technology
гелеобразователи
пищевые технологии
гидроколлоиды
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Котляр, Є. О. Галактоманани в харчових технологіях / Є. О. Котляр, О. А. Топчій, М. О. Полумбрик // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 47-48.
Краткий осмотр (реферат): Гідроколоїди галактоманани все більше застосовуються в харчових технологіях як гелеутворювачі та стабілізатори при виробництві м'ясних виробів, морозива, хліба, кондитерських виробів, тощо, головним чином завдяки властивості змінювати реологічні властивості водних систем. Гидроколлоиды галактоманнаны все больше применяются в пищевых технологиях как гелеобразователи и стабилизаторы при производстве мясных изделий, мороженого, хлеба, кондитерских изделий и т.д., главным образом благодаря свойству изменять реологические свойства водных систем. Halaktomannanы more hydrocolloids used in food technology as heleutvoryuvachi and stabilizers in the production of meat products, ice cream, bread, pastry, etc., mainly due to change properties rheological properties of aqueous systems.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22395
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
22.pdf91,81 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback