Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22447
Назва: Технологія комплексного перероблення ефірних олій
Автори: Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Фролова, Наталія Епінетівна
Ключові слова: кафедра технології оздоровчих продуктів
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
перероблення олій
ароматичні речовини
ефірна олія
processing oils
flavorings
attar
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Усатюк, О. М. Технологія комплексного перероблення ефірних олій / О. М. Усатюк, Н. Е. Фролова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 145.
Короткий огляд (реферат): Отримані продукти комплексної переробки ефірних олій - фракції і окремі ароматичні компоненти використано при розробленні рецептур композиційних ароматизаторів наперед спланованого аромату, які є натуральними продуктами з корисним впливом на функції і системи організму людини. The resulting product of complex processing of essential oils - aromatic fractions and the individual components used in developing the formulas of composite pre-planned flavor flavors, which are natural products with beneficial effects on the function and systems of the human body.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22447
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
90.pdf83.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.