Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22447
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Фролова, Наталія Епінетівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-11T13:52:05Z | - |
dc.date.available | 2016-03-11T13:52:05Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Усатюк, О. М. Технологія комплексного перероблення ефірних олій / О. М. Усатюк, Н. Е. Фролова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 145. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22447 | - |
dc.description.abstract | Отримані продукти комплексної переробки ефірних олій - фракції і окремі ароматичні компоненти використано при розробленні рецептур композиційних ароматизаторів наперед спланованого аромату, які є натуральними продуктами з корисним впливом на функції і системи організму людини. The resulting product of complex processing of essential oils - aromatic fractions and the individual components used in developing the formulas of composite pre-planned flavor flavors, which are natural products with beneficial effects on the function and systems of the human body. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології оздоровчих продуктів | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | перероблення олій | uk_UA |
dc.subject | ароматичні речовини | uk_UA |
dc.subject | ефірна олія | uk_UA |
dc.subject | processing oils | uk_UA |
dc.subject | flavorings | uk_UA |
dc.subject | attar | uk_UA |
dc.title | Технологія комплексного перероблення ефірних олій | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.