Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22447
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.date.accessioned2016-03-11T13:52:05Z-
dc.date.available2016-03-11T13:52:05Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУсатюк, О. М. Технологія комплексного перероблення ефірних олій / О. М. Усатюк, Н. Е. Фролова // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 145.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22447-
dc.description.abstractОтримані продукти комплексної переробки ефірних олій - фракції і окремі ароматичні компоненти використано при розробленні рецептур композиційних ароматизаторів наперед спланованого аромату, які є натуральними продуктами з корисним впливом на функції і системи організму людини. The resulting product of complex processing of essential oils - aromatic fractions and the individual components used in developing the formulas of composite pre-planned flavor flavors, which are natural products with beneficial effects on the function and systems of the human body.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктівuk_UA
dc.subjectкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectперероблення олійuk_UA
dc.subjectароматичні речовиниuk_UA
dc.subjectефірна оліяuk_UA
dc.subjectprocessing oilsuk_UA
dc.subjectflavoringsuk_UA
dc.subjectattaruk_UA
dc.titleТехнологія комплексного перероблення ефірних олійuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90.pdf83.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.