DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22463

Название: Використання лактози нового покоління для гідролізу лактози сухої молочної сироватки
Другие названия: Using a new generation of lactose for lactose hydrolysis dry whey
Авторы: Бортнічук, Олег Вікторович
Цирульнікова, Віта Валентинівна
Доценко, Віктор Федорович
Bortnichuk, Oleg
Tsirulnikova, Vita
Dotsenko, Viktor
Ключевые слова: лактоза
гідроліз
сироватка
гидролиз
сыворотка
hydrolyzed
whey
lactose
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Бортнічук, О. В. Використання лактози нового покоління для гідролізу лактози сухої молочної сироватки / О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 133-135.
Краткий осмотр (реферат): Роботами науковців доведено, що завдяки ферментативному гідролізу лактози можна нівелювати її негативний вплив на реологічні та мікробіологічні процеси в тісті та якість готових виробів. Работами ученых доказано, что благодаря ферментативному гидролизу лактозы можно нивелировать его негативное влияние на реологические и микробиологические процессы в тесте и качество готовых изделий. Research activities have proven that through enzymatic hydrolysis of lactose can neutralize its negative impact on the rheological and microbiological processes in the dough and the quality of finished products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22463
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
50.pdf120,71 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback