Роль водопідготовки у виробництві соків та соковмісних напоїв
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Останнім часом сокова промисловість широко застосовує концентровані соки, які мають ряд переваг порівняно з натуральними: вони потребують у 5-7 разів менше тари, складських приміщень і транспортних засобів, можуть зберігатись тривалий час без консервантів та стерилізації, зручні для вживання, так як легко і повністю розчиняються у воді.
Recently juice industry widely uses concentrated juices that have a number of advantages over natural: they need 5-7 times less packaging, storage facilities and vehicles may be stored for a long time without preservatives and sterilization, easy to use, as easy and completely soluble in water.
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, соковмісні напої, водопідготовка, сік, water treatment, juice drinks, juice
Бібліографічний опис
Левківська, Т. Роль водопідготовки у виробництві соків та соковмісних напоїв / Т. Левківська, Г. Бандуренко // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 18–19 листопада 2015 р. – Київ : Центр учбової літератури, 2015. – С. 119.