DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/227

Название: Вплив електрогідравлічного ефекту на інтенсифікацію процесу активації водно-вапняної суспензії в бурякоцукровому виробництві
Другие названия: Influence electrohydraulic effect on the intensification activation water-lime suspension in sugar beet production
Авторы: Василів, Володимир Павлович
Дашковський, Юрій Олександрович
Олішевський, Валентин Вікторович
Маринін, Андрій Іванович
Ардинський, Олексій Валерійович
Федоренко, Л. А.
Vasyliv, Vladimir
Dashkovskiy, Yuri
Olishevskyi, Valentin
Marynin, Andriy
Ardynskyy, Alexei
Fedorenko, L.
Ключевые слова: electrohydraulic effect of water-lime slurry
dispersion
water-cement slurry
sugar-beet production
електрогідравлічний ефект
водно-вапняна суспензія
дисперсність
водно-цементна суспензія
бурякоцукрове виробництво
электрогидравлический эффект
водно-известковая суспензия
дисперсность
водно-цементная суспензия
свеклосахарное производство
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Василів, В. П. Вплив електрогідравлічного ефекту на інтенсифікацію процесу активації водно-вапняної суспензії в бурякоцукровому виробництві / В. П. Василів, Ю. О. Дашковський, В. В. Олішевський, А. І. Маринін, О. В. Ардинський, Л. А. Федоренко // Цукор України. - 2011. - № 1. - С. 41-45.
Краткий осмотр (реферат): У статті наведено результати досліджень впливу електрогідравлічного ефекту на властивості водно-вапняної суспензії. Встановлено, що електрогідравлічне оброблення сприяє підвищенню активності водно-вапняної суспензії. В статье приведены результаты исследований влияния электрогидравлического эффекта на свойства водно-известняковой суспензии. Установлено, что электрогидравлическая обработка способствует повышению активности водно-известковой суспензии. The results of research devoted to the influence of electrohydraulic effect on properties of aqueous lime suspension are presented in the article. It is proven that the electrohydraulic processing stimulates water-lime suspension activity increase.
Описание: Національний університет харчових технологій, Проблемна науково-дослідна лабораторія, 01601, Україна, м. Київ-33, вул. Володимирська, 68. Тел./факс: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net Национальный университет пищевых технологий, Проблемная научно-исследовательская лаборатория, 01601, Украина, г. Киев-33, ул. Владимирская, 68. Тел./факс: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net National university of food technologies, Problem scientific-research laboratory, 01601, Ukraine, Kiev-33, Volodymirs’ka, 68. Bodies. / a fax: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/227
ISSN: 2219-8261
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Sugar.pdf713,52 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback