DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22882

Название: Принципи створення продуктів функціонального призначення для харчування військовослужбовців
Другие названия: Принципы создания продуктов функционального назначения для питания военнослужащих
Principles for creating product functionality to supply troops
Авторы: Довга, Олена Олександрівна
Довга, Елена Александровна
Dovga, Elena
Стукальська, Наталія Миколаївна
Стукальская, Наталья Николаевна
Stukalska, Nataliya
Ключевые слова: харчування
раціон
військові
питание
рацион
военные
food
ration
military
кафедра туристичного та готельного бізнесу
Issue Date: 2016
Издатель: Киев, НУХТ
Библиографическое описание: Довга, О. О. Принципи створення продуктів функціонального призначення для харчування військовослужбовців / О. О. Довга, Н. М. Стукальська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали доповідей 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. ‒ К. : НУХТ, 2016. ‒ Ч. 3. ‒ С. 364.
Серия/номер: Готельно-ресторанний та туристичний бізнес;2
Краткий осмотр (реферат): Розглядається питання щодо розробки продуктів функціонального харчування для військовослужбовців з використанням природної рослинної сировини підвищеної поживної цінності та електроактивованої води з резонансною мікрокластерною структурою з урахуванням принципів і сучасних наукових досягнень нутриціології.Рассматривается вопрос о разработке продуктов функционального питания для военнослужащих с использованием природного растительного сырья повышенной питательной ценности и электроактивированной воды с резонансной микрокластерною структуре с учетом принципов и современных научных достижений нутрициологии.The question on the development of functional food to soldiers using natural plant materials of high nutritional value and elektroaktyvovanoyi water with the resonance of micro structure on the basis of principles and modern scientific achievements nutritiology.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22882
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Stukalska (Ivanova) Dovga.pdf288,43 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback