Харчова цінність борошна з пророщеного зерна пшениці
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглядається питання щодо отримання борошна підвищеної харчової цінності та виробництва нових борошняних виробів. Одним із методів підвищення харчової цінності зерна шляхом біологічної активації – «пророщування».
The question to obtain flour of high nutritional value and produce new pastry. One method of improving the nutritional value of grain through biological activation - "germination"
Опис
Ключові слова
борошно, пророщування, харчова цінність, meal, germination, nutritional value, кафедра туристичного та готельного бізнесу
Бібліографічний опис
Антоненко, А. В. Харчова цінність борошна з пророщеного зерна пшениці / А. В. Антоненко, Н. М. Стукальська, К. І. Приходько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали доповідей 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. ‒ Київ : НУХТ, 2016. ‒ Ч. 3. ‒ С. 367–368.