DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22883

Название: Харчова цінність борошна з пророщеного зерна пшениці
Другие названия: Nutritional value meal with sprouted wheat
Авторы: Антоненко, Артем Васильович
Приходько, Ксенія Ігорівна
Стукальська, Наталія Миколаївна
Antonenko, Artem
Stukalska, Nataliya
Prikhodko, Ksenyya
Ключевые слова: борошно
пророщування
харчова цінність
мука
проращивание
пищевая ценность
meal
germination
nutritional value
кафедра туристичного та готельного бізнесу
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Антоненко, А. В. Харчова цінність борошна з пророщеного зерна пшениці / А. В. Антоненко, Н. М. Стукальська, К. І. Приходько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали доповідей 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. ‒ К. : НУХТ, 2016. ‒ Ч. 3. ‒ С. 367-368.
Серия/номер: Готельно-ресторанний та туристичний бізнес;5
Краткий осмотр (реферат): Розглядається питання щодо отримання борошна підвищеної харчової цінності та виробництва нових борошняних виробів. Одним із методів підвищення харчової цінності зерна шляхом біологічної активації – «пророщування». Рассматривается вопрос о получении муки повышенной пищевой ценности и производства новых мучных изделий. Одним из методов повышения пищевой ценности зерна путем биологической активации - «проращивание». The question to obtain flour of high nutritional value and produce new pastry. One method of improving the nutritional value of grain through biological activation - "germination"
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22883
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Stukalska (Ivanova) Antonenko.pdf498,71 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback