Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22933
Title: Control of radionuclides content in food products
Authors: Slobodyan, Olga
Neshchadym, Larisa
Zaets, Vira
Keywords: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
радіонукліди
харчові продукти
контроль
радионуклиды
пищевые продукты
radionuclides
food products
control
Issue Date: 2015
Citation: Slobodyan, O. Control of radionuclides content in food products / O. Slobodyan, L. Neshchadym, V. Zaets // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 42-44.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22933
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf388.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.