DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22941

Название: Методи оцінювання якості кулінарної продукції
Другие названия: Methods of Evaluation of culinary products
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Обеснюк, Ольга Олегівна
Зваричук, Зоя Василівна
Kuzmin, Oleg
Zvarychuk, Zoya
Obesnyuk, Olga
Ключевые слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
методи оцінювання
кулінарна продукція
якість
assessment methods
culinary products
quality
методы оценки
кулинарная продукция
качество
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Кузьмін, О. В. Методи оцінювання якості кулінарної продукції / О. В. Кузьмін, 3. В. Зваричук, О. О. Обеснюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 69-70.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22941
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
12.pdf136,48 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback