Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів та методів нелінійної динаміки
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена питанням підвищення ефективності пивоварного
виробництва шляхом створення інтелектуальної системи керування
технологічними процесами приготування пивного сусла заторно-варильного
відділення пивзаводу.
Dissertation is devoted to improving the efficiency of the brewing industry by
creating intellectual process control systems preparation of beer wort mash-brew
brewery branch.
Опис
Ключові слова
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка, пивоварне виробництво, заторно-варильне відділення, приготування пивного сусла, нелінійна динаміка, preparation of beer wort, nonlinear dynamics, brewing industry, mash-brew brewery
Бібліографічний опис
Чернецький, М. В. Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів та методів нелінійної динаміки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 "Автоматизація процесів керування" / Чернецький Микола Володимирович. – К., 2016. – 25 с.