Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів та методів нелінійної динаміки

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертація присвячена питанням підвищення ефективності пивоварного виробництва шляхом створення інтелектуальної системи керування технологічними процесами приготування пивного сусла заторно-варильного відділення пивзаводу. Dissertation is devoted to improving the efficiency of the brewing industry by creating intellectual process control systems preparation of beer wort mash-brew brewery branch.

Опис

Ключові слова

кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка, пивоварне виробництво, заторно-варильне відділення, приготування пивного сусла, нелінійна динаміка, preparation of beer wort, nonlinear dynamics, brewing industry, mash-brew brewery

Бібліографічний опис

Чернецький, М. В. Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів та методів нелінійної динаміки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 "Автоматизація процесів керування" / Чернецький Микола Володимирович. – К., 2016. – 25 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced