Оцінювання якості сухої молочної сироватки хемометричними методами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра харчової хімії, кафедра технології молока і молочних продуктів, суха молочна сироватка, хемометричний метод, оцінювання якості, tacheometric method, dried milk whey, quality assessment

Бібліографічний опис

Іщенко, В. М. Оцінювання якості сухої молочної сироватки хемометричними методами / В. М. Іщенко, О. В. Кочубей-Литвиненко, Н. П. Суходольська // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 121-124.