Аналіз ринків сучасних цукрозамінників

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

харчові продукти, цукрозамінники, підсолоджувачі, food products, sweeteners, sugar substitutes

Бібліографічний опис

Пархоменко, Л. І. Аналіз ринків сучасних цукрозамінників / Л. І. Пархоменко, Н. М. Кравчук // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 135-137.