DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982

Название: Аналіз зміни якості продукції під час зберігання
Другие названия: The analysis of product quality during storage
Авторы: Силка, Ірина Миколаївна
Фролова, Наталія Епінетівна
Sylka, Iryna
Frolova, Natalia
Ключевые слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технології оздоровчих продуктів
якість продукції
зберігання продукції
споживач
качество продукции
хранение продукции
потребитель
product quality
storage
consumer
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Силка, І. М. Аналіз зміни якості продукції під час зберігання / І. М. Силка, Н. Е.Фролова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 158-160.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
38.pdf1,26 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback