Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982
Назва: Аналіз зміни якості продукції під час зберігання
Автори: Силка, Ірина Миколаївна
Фролова, Наталія Епінетівна
Ключові слова: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технології оздоровчих продуктів
якість продукції
зберігання продукції
споживач
product quality
storage
consumer
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Силка, І. М. Аналіз зміни якості продукції під час зберігання / І. М. Силка, Н. Е.Фролова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 158-160.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
38.pdf1.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.