Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСилка, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.date.accessioned2016-04-26T08:57:19Z-
dc.date.available2016-04-26T08:57:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСилка, І. М. Аналіз зміни якості продукції під час зберігання / І. М. Силка, Н. Е.Фролова // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 158-160.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22982-
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктівuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectзберігання продукціїuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectproduct qualityuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.subjectconsumeruk_UA
dc.titleАналіз зміни якості продукції під час зберіганняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.