Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, хлібобулочні вироби, харчові волокна, збагачення, хлебобулочные изделия, пищевые волокна, обогащение, baked goods, dietary fiber, enrichment

Бібліографічний опис

Шаповалова, Н. П. Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами / Н. П. Шаповалова, А. М. Богданович // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 229-230.