Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23011
Title: Іноваційний спосіб виробництва гірких настоянок
Other Titles: An innovative method of producing bitter liqueurs
Authors: Чорний, Валентин Миколайович
Попова, Наталія Вікторівна
Рибачок, Альбіна Вікторівна
Chornyi, Valentyn
Popova, Nataliia
Rybachok, Albina
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
гіркі настоянки
рослинна сировина
іноваційний спосіб
горькие настойки
растительное сырье
инновационный способ
bitters
plant material
innovative way
Issue Date: 2015
Citation: Рибачок, A. В. Іноваційний спосіб виробництва гірких настоянок / A. В. Рибачок, Н. В. Попова, B. М. Чорний // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 210-212.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23011
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55.pdf894.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.